• Haberler
  • Genel
  • Özkal teşkilatlarla bir arada – Kocatepe Gazetesi

Özkal teşkilatlarla bir arada – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, partisinin Sultandağı ve Çay ilçe teşiklatları ile biraraya geldi Milletekili Aday Adayı Hatice Özkal, teşkilat mensupları ve partililere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.SULTANDAĞI ZİYARETİNDE YAKIN İLGİ Hatice Özkal’ın Sultandağı AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretine teşkilat mensupları kadar partililer de yoğun ilgi gösterdi. Partililerle uzun süre sohbet eden Hatice Özkal, [&hellip]

Özkal teşkilatlarla bir arada

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, partisinin Sultandağı ve Çay ilçe teşiklatları ile biraraya geldi

Milletekili Aday Adayı Hatice Özkal, teşkilat mensupları ve partililere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
SULTANDAĞI ZİYARETİNDE YAKIN İLGİ
Hatice Özkal’ın Sultandağı AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretine teşkilat mensupları kadar partililer de yoğun ilgi gösterdi. Partililerle uzun süre sohbet eden Hatice Özkal, aday adaylığı sürecinde uzun yıllar birlikte çalıştığı partililerin gösterdikleri samimi ilginin kendisini duygulandırdığını belirtti. Özkal, sıcak karşılamaları için partililere teşekkür etti. Hatice Özkal, Sultandağı ziyareti sırasında kendileri ile yakından ilgilenen; Sultandağı AK Parti İlçe Başkanı Metin Kumcu’ya, Kadın Kolları İlçe Başkanı Seda Yıldız’a Gençlik Kolları İlçe Başkanı Murat Kırtaş teşekkür etti. Özkal, Sultandağı AK Parti Kadın Kolları eski Başkanı Handan Genç’e, İl Genel Meclis eski Üyesi Mustafa Genç’e, ilçe ana kademe yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine de gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.
HİZMET YARIŞINDA
ÇABALAR SÜRECEK
Partisinin Çay ilçe teşkilatında yoğun bir kalabalıkla karşılanan Miletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, yıllarca birlikte mücadele verdiği dostlarının vefasıyla karşılaşmanın kendisini onurlandırdığını kaydetti. Özkal şöyle konuştu: “Yeni Türkiye hedefine ulaşmak, ülkemize ve Afyon özelinde ihtiyaç duyulan hizmetleri etkin gerçekleştirmek için bu yola çıktık. Rabbimizin izni, teşkilatlarımızın, büyüklerimizin takdiri doğrultusunda çabalarımız devam edecek. Gösterdiğiniz içtenliğe teşekkür etmeyi borç biliyorum.”
Özkal, Çay AK Parti İlçe Başkanı Ali Çelikbaş, Kadın Kolları İlçe Başkanı Tülay Ünlüer, Gençlik Kolları Başkanı Ercan Şapçı İl Genel Meclis Üyeleri Osman Koç ve Bahri Arıkan’a ve teşkilatın önde gelen mensuplarına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme