• Haberler
  • Genel
  • Özkal: Teşkilatlar ev sıcaklığında – Kocatepe Gazetesi

Özkal: Teşkilatlar ev sıcaklığında – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, Sinanpaşa AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti Hatice Dudu Özkal, gösterilen yakın ilginin kendisini duygulandırdığını belirterek teşkilat ziyaretlerinin ev ortamı sıcaklığında olduğunu kaydetti.Teşkilat mensupları ile tek tek sohbet eden Özkal, Milletvekili Genel Seçimlerinde elde edilecek başarının AK Parti ve Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi. Hatice [&hellip]

Özkal: Teşkilatlar ev sıcaklığında

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, Sinanpaşa AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Hatice Dudu Özkal, gösterilen yakın ilginin kendisini duygulandırdığını belirterek teşkilat ziyaretlerinin ev ortamı sıcaklığında olduğunu kaydetti.
Teşkilat mensupları ile tek tek sohbet eden Özkal, Milletvekili Genel Seçimlerinde elde edilecek başarının AK Parti ve Türkiye’nin geleceği için büyük önem taşıdığını söyledi. Hatice Özkal, yerel yönetimlerle, merkezi hükümetin uyumlu çalışmasıyla gelen başarının, 7 Haziran Genel Seçimi ile perçinleneceğine dikkat çekti. Özkal şöyle konuştu: “Partimizin temelleri Afyonkarahisar’da atıldı. Afyon’da yanan ampül tüm Türkiye’yi aydınlattı ve Allah’ın izni ile aydınlatmaya devam edecek. Yeni Türkiye için ihtiyacımız olan anayasal değişikliği sağlamak üzere mecliste milletvekili sayımızı arttırmak zorundayız. Bu gerçek doğrultusunda hepimiz sorumlulukla hareket etmeye devam edeceğiz. Gösterdiğiniz yakın ilgi ve sıcaklığa canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatlarımızı ziyaretim sırasında kendimi evimde gibi hissediyorum. Teşkilatlarımız evimi aratmıyor.” Özkal’ın ziyaretinde; Sinanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Ünal Karadağ, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İGM üyeleri ve beldelerdeki teşkilat mensupları hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme