Özkal, Taşhan esnafını ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, eşi Avukat Mustafa Özkal'la birlikte restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Taşhan'ı ziyaret etti. Umurbey Mahallesi'nde Hoca Üveys Hanı olarak da anılan Taşhan'da esnafla bir araya gelen Milletvekili Hatice Özkal, istek ve taleplerini dinlediği han esnafıya sohbet etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Milletvekili Özkal, esnafa vatandaşların Taşhan'a olan ilgisini [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, eşi Avukat Mustafa Özkal’la birlikte restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Taşhan’ı ziyaret etti. Umurbey Mahallesi’nde Hoca Üveys Hanı olarak da anılan Taşhan’da esnafla bir araya gelen Milletvekili Hatice Özkal, istek ve taleplerini dinlediği han esnafıya sohbet etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Milletvekili Özkal, esnafa vatandaşların Taşhan’a olan ilgisini de sordu. Taşhan’ın iyi tanıtılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Özkal, Afyonkarahisarlıların yanı sıra şehir dışından termal tatile gelenlerin de Taşhan ve tarihi sokaklar bölgesine çekilmesi gerektiğini kaydetti. Termal tatilcilerin Afyonkarahisar merkezde yapacağı turistik ve kültürel gezilerin Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayacağını aktaran Özkal, şehir içinde tarihi sokak ve mekanları gezerken alışveriş yapacak tatilcilerin kent ekonomisi açısından da büyük bir gelir kaynağı oluşturabileceğini belirtti.
Ziyaretin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle tarihi Taş Medresede biraraya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, sivil toplum örgütleriyle hem çalışmaları hem de Afyonkarahisar’la ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sivil toplum örgütü temsilcilerinin istek ve taleplerini dinleyerek Afyonkarahisar’a yönelik proje ve hedeflere ilişkin bilgi alan Milletvekili Hatice Özkal, “Ülkemizin milli ve manevi değerlerini göz önünde bulundurarak; ülkemize, Afyonkarahisarımıza ve aziz milletimize hizmet veren sivil toplum örgütlerine elimizden gelen her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme