• Haberler
  • Genel
  • Özkal sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Özkal sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyelerini ziyaret etti Ziyaretleri sırasında sivil inisiyatifin toplumsal dengeler açısından önemine dikkat çeken Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, sivil toplum kuruluşlarının özellikle son dönemde başarılı işlere imza attığını kaydetti. Kendisinin de aktif bir sivil toplumcu olduğunu söyleyen Milletvekili [&hellip]

Özkal sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı
Hatice Özkal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyelerini ziyaret etti

Ziyaretleri sırasında sivil inisiyatifin toplumsal dengeler açısından önemine dikkat çeken Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, sivil toplum kuruluşlarının özellikle son dönemde başarılı işlere imza attığını kaydetti.
Kendisinin de aktif bir sivil toplumcu olduğunu söyleyen Milletvekili Aday Adayı Hatice Özkal, Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaretinde İl Temsilcisi Abdullah Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve bu konfederasyona bağlı iş kollarındaki sendikaların kadın başkanları ile istişare etti. Özkal’ın, MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi ziyaretinde Şube Başkanı Ahmet Neoldum’un yanı sıra Ercan İşlek, Mustafa Kardaş, Mustafa Oğuz ve Abdullah Sert’de hazır bulundular. Hatice Özkal, Ensar Vakfı Afyon Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Mehmet Yetkinakın, Mustafa Güler, Şuayip Özdemir ve Ekrem Bilim Hatice Özkal’a ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler. Özkal, Afyon İHH Derneği ziyaretinde kendisine gösterilen yakınlık ve konukseverlik nedeniyle başta Dernek Başkanı Ahmet Ertürk olmak üzere; Mustafa Kardaş, Mustafa Üngör, Osman Ziya Bilim, Yasin Evcin, Ali Özen, Abdüllatif Monabi, Hikmet Tuncer ve Genç IHH üyelerine teşekkür etti. Özkal, İlim Yayma Cemiyeti yöneticilerini ziyareti sırasında; Ali Zenkin, Gürbüz Bıdık, Mehmet Albayrak, Mustafa Kardaş, Nazir Karakuz ve Mahmut Yıldız’la çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme