• Haberler
  • Siyaset
  • Özkal, Emirdağ ve Bayat ilçe kadın kolları kongrelerine katıldı

Özkal, Emirdağ ve Bayat ilçe kadın kolları kongrelerine katıldı

Bayat AK Parti İlçe Kadın Kolları'nın 5'inci Olağan Kongresine AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile birlikte katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bayatlı kadınlara Bayat'ın zengin kültür özelliklerinin hem yaşatılması hem de ekonomiye kazandırılması tavsiyesinde bulundu. Kongre öncesinde bir araya geldiği Bayatlı kadınlarla sohbet eden Milletvekili Hatice Özkal, [&hellip]

Bayat AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın 5’inci Olağan Kongresine AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ile birlikte katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Bayatlı kadınlara Bayat’ın zengin kültür özelliklerinin hem yaşatılması hem de ekonomiye kazandırılması tavsiyesinde bulundu. Kongre öncesinde bir araya geldiği Bayatlı kadınlarla sohbet eden Milletvekili Hatice Özkal, istek ve taleplerini dinlediği Bayatlı kadınlara Türkiye Büyük Millet Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu bünyesinde oluşturulan Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Alt Komisyonunda ele alınan başarılı projeleri anlattı.  Kongre sonucu görevi sona eren Bahar Özaktan ve yönetimine teşekkür eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti Bayat Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Kezban Akyıldız ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Emirdağ AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın 5. Olağan Kongresi de katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, kongre öncesinde Emirdağ’da vatandaşları ziyaret etti. AK Parti Emirdağ teşkilatı ve Emirdağlıların katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Emirdağ’ın Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olduğunu hatırlatan Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Emirdağlıların Türkiye’nin hem tanıtımı hem de imajı açısından önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kongre sonucu AK Parti Emirdağ İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Kübra İnce seçildi. Görevi devreden Sevcan Sönmez ve yönetimine teşekkür eden Özkal, yeni başkan İnce ve ekibine ise yeni görevlerinde başarılar dileğinde bulundu.

Bakmadan Geçme