Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkal Babacan’ın partisinde

Özkal Babacan’ın partisinde

AK Parti Afyonkarahisar eski Milletvekili Hatice Dudu Özkal’ın eski AK Partili bakanlardan Ali Babacan’ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) kurucular kurulunda yer aldığı öğrenildi

 

Edinilen bilgiye göre; 7-8 Mart 2020 tarihlerinde Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) kampı gerçekleştirildi. Kampta AK Parti’nin Afyonkarahisar kurucuları arasında yer alan, bir dönem AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, son olarak da AK Parti Milletvekilliği yapan Hatice Dudu Özkal da yer aldı.
Demokrasi ve Atılım Partisi kısaltması “DEVA” olarak belirlenen partinin kurucular kurulu listesinde AK Partili eski bakan ve milletvekillerinin yanı sıra, çok dikkat çeken isimler mevcut. Bu isimlerin içerisinde Afyonkarahisar’dan AK Parti eski Milletvekili Hatice Dudu Özkal da bulunuyor. Kurucular kurulu listesinde Emekli General Mehmet Şanver’den, uzun yıllar TSK’da özel harekâtçı olarak görev yaptıktan sonra akademik hayata atılmak için ordudan ayrılan, İdlib’e yönelik operasyonlarını eleştiren Metin Gürcan, eski AK Partili bakanlar Sadullah Ergin, Nihat Ergün ve Selma Aliye Kavaf da bulunuyor. Kurucular kurulunda; eski AK Partili milletvekilleri Mehmet Emin Ekmen ile İdris Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Belediye Başkanlarından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ülkü Ocakları eski Başkanı Ramiz Ongun, AK Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da var.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi