Özhan Park Afyon’da sevenleriyle buluştu

Ahmet Özhan, Park Afyon AVM programında önümüzde ki yaz ayında piyasaya girmesi hedeflenen albüm projesini müjdeledi.Park Afyon AVM bu hafta sonu Sanatçı Ahmet Özhan'ı hayranlarıyla buluştu. Özhan programı sırasında bir çok sevilen eseri seslendirdi. Katılımcıların sorularını da cevaplandıran Özhan Afyonkarahisar’ın kendisine neleri çağrıştırdığı sorusuna şu cevabı verdi: “Afyon denilince aklıma dostlarım ve Mevlevilik geliyor. Bilindiği [&hellip]

Ahmet Özhan, Park Afyon AVM programında önümüzde ki yaz ayında piyasaya girmesi hedeflenen albüm projesini müjdeledi.
Park Afyon AVM bu hafta sonu Sanatçı Ahmet Özhan’ı hayranlarıyla buluştu. Özhan programı sırasında bir çok sevilen eseri seslendirdi. Katılımcıların sorularını da cevaplandıran Özhan Afyonkarahisar’ın kendisine neleri çağrıştırdığı sorusuna şu cevabı verdi: “Afyon denilince aklıma dostlarım ve Mevlevilik geliyor. Bilindiği üzere Mevlevilik Türkiye’de Konya ve Afyon kökenli olarak ortaya çıkan bir kültür. Bilenler ve tanıyanlar için büyük bir kaynaktır. Ayrıca Anadolumuzun bin bir türlü güzelliklerini barındıran yemesinden içmesinden, giyinmesinden, konuşmasından ülkemizin bütün güzelliklerini barındıran bir Afyon var. Afyon’da olmak bana mutluluk ve sevinç veriyor” dedi.
Ahmet Özhan, yeni albüm için çalışmaların devam ettiğini, yaz ortalarında çalışmanın piyasada yerini alacağını sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme