• Haberler
  • Spor
  • Özgür Yapı çalışanları Bovling turnuvasında buluştu

Özgür Yapı çalışanları Bovling turnuvasında buluştu

Afyonkarahisar'da ısı cam sistemleriyle ilgili büyük firmalar arasında yer alan Özgür Yapı yaklaşık 500 çalışanını Bovling Turnuvası'nda buluşturdu. Turnuvanın geleneksel hale getirildiğini ve bu yıl beşincisini düzenlediklerini belirten Özgür Yapı Genel Müdürü Mehtap Eryılmaz, 'Özgür Yapı'nın her sene düzenlediği Bovling Turnuvası'nın bu sene beşincisini yapıyoruz. Bunu yapmaktaki en büyük amacımız, çalışan personelimizin motivasyonunu artırmak, stresten [&hellip]

Afyonkarahisar’da ısı cam sistemleriyle ilgili büyük firmalar arasında yer alan Özgür Yapı yaklaşık 500 çalışanını Bovling Turnuvası’nda buluşturdu. Turnuvanın geleneksel hale getirildiğini ve bu yıl beşincisini düzenlediklerini belirten Özgür Yapı Genel Müdürü Mehtap Eryılmaz, “Özgür Yapı’nın her sene düzenlediği Bovling Turnuvası’nın bu sene beşincisini yapıyoruz. Bunu yapmaktaki en büyük amacımız, çalışan personelimizin motivasyonunu artırmak, stresten uzaklaştırmak ve tamamıyla eğlenceli bir etkinlik halinde geçirmektir. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Bizim sadece Özgür Yapı’da 4 tane departmanı var ve bunlar, Özgür Cam, Özgür PVC, Özgür Kapı ve Özgür Alüminyum Doğrama olmak üzere, bir de yakın tarihte hizmete açılacak olan be yıldızlı Akrones Termal Otelimiz var. Bunlar da dahil olmak üzere 500 çalışanımız var. Bovling turnuvasını düzenlemekteki en büyük amacımız servislerimize iki ayda bir farklı bir etkinlikte bulunmak. Moral motivasyonu artırmak, eğlenceli vakit geçirmek ve birlikte olmak tek amacımız bu. Aktivitelerimiz her yıl devam etmektedir. Yıl içinde 5 tane aktivitemiz bulunuyor. Bu bovling turnuvası bunlardan sadece birisi. Paintbol, masa tenisi, tenis turnuvalarımız yapılıyor. Dereceye girenlere firmamız kapsamında ücretsiz ve hediye çekleri veriyoruz” dedi.
Akşam üzeri mesai bittikten sonra başlayan turnuva gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Turnuvanın sonunda derece alan çalışanlara çeşitli hediyeler verilirken çalışan turnuvaya aileleriyle birlikte katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme