• Haberler
  • Gündem
  • Özgül Termal gazetecileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özgül Termal gazetecileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Gazlıgöl bölgesinde faaliyete bulunan ve misafirleri tarafından “aile oteli” olarak nitelenen Grand Özgül Termal Otel tarafından düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar’da görev yapan basın mensupları katıldı. Gazeteciler ve aileleri canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ile başlayan etkinlikte gönüllerince eğlendiler. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Afyonkarahisar gündeminin yoğun olması nedeniyle programı gecikmeli olarak düzenlediklerini kaydeden Grand Özgül Termal [&hellip]

Gazlıgöl bölgesinde faaliyete bulunan ve misafirleri tarafından “aile oteli” olarak nitelenen Grand Özgül Termal Otel tarafından düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar’da görev yapan basın mensupları katıldı. Gazeteciler ve aileleri canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ile başlayan etkinlikte gönüllerince eğlendiler. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Afyonkarahisar gündeminin yoğun olması nedeniyle programı gecikmeli olarak düzenlediklerini kaydeden Grand Özgül Termal Otel Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu, tüm gazetecilerin gününü kutladı.
MESAİ MEFHUMU GÖZETMİYORLAR
Gazetecilerle birebir sohbet eden Genel Müdür Çınaroğlu, “Gazeteciler kamuoyunun, hızlı, doğru, tarafsız haber almasını mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin sesi olmaktadırlar. Gazeteciler bulundukları kentin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ile kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayarak, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa etmektedirler. Bu kapsamda basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyorum” dedi.
SÜPRİZ
DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Grand Özgül Termal Otel’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte gazeteci Ertuğrul Sevim’e süpriz doğum günü kutlaması da gerçekleştirildi. Otelin Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu ve meslektaşları ile doğum günü pastasını kesen Sevim, Özgül Termal ailesine ve meslektaşlarına teşekkür etti.
GÖNÜLLERİNCE
EĞLENDİLER
Akşam yemeğinin ardından canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen gazeteciler organizasyonu düzenleyen Grand Özgül Termal Otel Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme