Özge Özpirinçci Estetikli Mi?

Güzel oyuncu Öze Özpirinçci'nin estetik yaptırıp yaptırmadığı milyonlarca haytanı tarafından araştırılıyor. Peki, Özge Özpirinçci kimdir? Özge Özpirinçci Estetik yaptırdı mı? Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

1986 yılında İstanbul’da doğan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde tamamlayan Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümü mezunudur. Kariyerine  Kanal D’de yayımlanan Cesaretin Var Mı Aşka dizisinde başlayan güzel oyuncu ardından ve Kavak Yelleri adlı dizilerde oynadı. Birçok filmde rol alan Özpirinçci; daha sonra Melekler Korusun, Deli Saraylı, Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya, Tatar Ramazan, Aramızda Kalsın, Aşk Yeniden, Fi, Kadın, İlk ve Son, Yakamoz S-245, Sandık Kokusu gibi projelerde yer aldı.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ ESTETİKLİ Mİ?

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile milyonları ekran başına kilitleyen Özge Özpirinçci, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda kendisine yöneltilen estetik sorularına yalnızca, dişlerimi sıktığı için çeneme botoksu yaptırdığını söyledi. Özpirinççi ayrıca, boyun kaslarının çok belli olduğunu bu nedenle boynuna da botoks yaptırdığını itiraf etti.

Bakmadan Geçme