Özerler Meslek Okulu'ndan, Teknik Koleje ziyaret

Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Gıda Teknolojisi Alanı öğretmeni Zeynep Çavdar misafirlerine Kalite Kontrol Dalı bölümünde Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizlerde malzemeleri sterilizasyon hakkında bilgiler verdi. Çavdar, 25 öğrenci ile malzemelerin sterilizasyonunu malzemelerdeki mikroorganizmaların arındırılması, temizlenmesi için ön hazırlık işlemi yaparak malzemeleri sterilize yaptı.Ziyarette Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ebubekir Zorlu, Özel Eğitim Öğretmenleri [&hellip]

Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji Gıda Teknolojisi Alanı öğretmeni Zeynep Çavdar misafirlerine Kalite Kontrol Dalı bölümünde Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizlerde malzemeleri sterilizasyon hakkında bilgiler verdi. Çavdar, 25 öğrenci ile malzemelerin sterilizasyonunu; malzemelerdeki mikroorganizmaların arındırılması, temizlenmesi için ön hazırlık işlemi yaparak malzemeleri sterilize yaptı.
Ziyarette Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ebubekir Zorlu, Özel Eğitim Öğretmenleri Tuba Sönmez, Hatice Altun ve Yiyecek İçecek Öğretmeni Ömer Doğan ile 25 öğrenci yer aldı.
Özerler Meslek Okulunu kardeş olarak gördüğünü ifade eden Afyon OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Kolej Müdürü İbrahim Çakal, “Bugünden itibaren siz değerli öğrencilerimizi bizim okulumuzun öğrencileri olarak her zaman görmek istiyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme