Özerkan yeniden Başkan – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nde 28 Ocak Pazar günü yapılan olağan genel kurulda Mehmet Ali Özerkan tekrar başkanlık görevine seçildi.'ESAS GÖREV BAŞLIYOR'Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen toplantı, Dernek Başkan Mehmet Ali Özerkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Genel kurul divanı derneğin kurucu Başkanı İrfan Ünver Nasrattınoğlu'nun Başkanlığında Ahmet Bodur, İbrahim Aydoğdu'dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal [&hellip]

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nde 28 Ocak Pazar günü yapılan olağan genel kurulda Mehmet Ali Özerkan tekrar başkanlık görevine seçildi.
“ESAS GÖREV BAŞLIYOR”
Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneğinde gerçekleştirilen toplantı, Dernek Başkan Mehmet Ali Özerkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Genel kurul divanı derneğin kurucu Başkanı İrfan Ünver Nasrattınoğlu’nun Başkanlığında Ahmet Bodur, İbrahim Aydoğdu’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Özerkan, “Mülkiyeti derneğimize ait olan bu yerin alınmasında katkı verenlere çok teşekkür ediyorum. Başta çok değerli hemşehrimiz Ali Kılıç olmak üzere Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a ve katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu yeri almakla görevimizi tamamlamadık. Esas görev bundan sonra başlıyor” dedi. Dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, milletvekilleri, bürokratlar, Belediye Başkanlarının yanlarında olmasının çalışma azmini artırdığını belirtti.
ÖZERKAN YENİDEN BAŞKAN
Mehmet Ali Özerkan’ın Başkanlığında ki yönetim kurulu üyeliklerine; İsmail Aydınkaş, Av. Samet Karpuz, Eren Özerkan, İbrahim Aydoğdu, Necmettin Can ve Sümeyye Ünal seçildiler. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Ali Özkaya ile MHP Milletvekili Mehmet Parsak da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme