Özer için veda yemeği düzenlendi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Marmaraereğlisi İlçesi’ne Müftü olarak atanan Muhammet Ali Özer için veda yemeği düzenlendi   Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali Özer’in Tekirdağ İli Marmaraereğlisi İlçesine Müftü olarak atanması nedeniyle din görevlileri ve müftülük personelinin katılımıyla, İkbal Termal Otel'de veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde konuşan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı Muhammet [&hellip]

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından Marmaraereğlisi İlçesi’ne Müftü olarak atanan Muhammet Ali Özer için veda yemeği düzenlendi

Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali Özer’in Tekirdağ İli Marmaraereğlisi İlçesine Müftü olarak atanması nedeniyle din görevlileri ve müftülük personelinin katılımıyla, İkbal Termal Otel’de veda yemeği düzenlendi.
Veda yemeğinde konuşan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali Özer’le, birlikte görev yaptığı süre boyunca gayretli, özverili, sorumluluk sahibi ve özenli çalıştığını belirterek yeni görev yerinde başarılar diledi.
Ardından söz alan Özer, programı düzenleyenlere ve programa katılanlara teşekkürlerini sundu.
Veda programı, din görevlileri ve personellerin, İl Müftü Yardımcısı Özer hakkında duygu, düşünce, iyi dileklerini iletmeleri ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme