Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özelleştirilen fabrikalarda sorun çıkarsa anında müdahil oluruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da özelleştirilen fabrikalarda çiftçi aleyhine kararlar alınır, vatandaşa sıkıntı çıkaracak uygulamalar yapılırsa, anında müdahil olacaklarını söyledi

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Çobanlar İlçesi ile Kocaöz Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çobanlar Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, belediye girişinde Belediye Başkan Ali Altuntaş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Yalman, İl Genel Meclisi Üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Altuntaş tarafından yapılan sunumu dinleyen Milletvekili Özkaya, sorunların çözümü noktasında ilgili kurumların yetkilileri ile telefonla görüşerek çözüme kavuşmasını sağladı. Özkaya, daha sonra vatandaşların taleplerini dinledi.
“TEKSTİL FABRİKASI MUHTEŞEM BİR İŞ”
Yeni yılın ilk ayında faaliyete geçmesi beklenen ve Çobanlar Belediyesi tarafından yaptırılan tekstil fabrikası hakkında değerlendirmede bulunan Özkaya, “Tekstil fabrikası müthiş bir iş. Çobanlar’daki tekstil fabrikası sayesinde yüzlerce hanım kardeşimiz, evlerine ekmek götürecek. Sigortalı bir iş, hanım kardeşlerimiz evlerindeki aile mutluluğuna da katkı verecek. Kadınlara iş bulmak, onların istihdama katılmasını sağlamanın ayrı bir önemi var. Bu anlamda, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş kardeşimizi kutluyorum. İnşallah tekstil fabrikamızın açılışında da birlikte olacağız.” diye konuştu.
“SAĞLIK’TA YÜZDE 97,5 MEMNUNİYET VAR”
Milletvekili Ali Özkaya, sağlıkta büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Bu konuda yapılan anketlerde vatandaşımızın memnuniyeti yüzde 97,5’tir. Çobanlar’daki hastaneye her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bolvadin-Çay-Çobanlar İlçesine hitap edecek bir bölge hastanesinin yapılması için de çalışmalar yapıyoruz. Bu hastanede günün en az 18 saatinde her türlü sağlık hizmeti verecek. Sağlıktaki memnuniyeti yüzde yüzlere çıkarmak istiyoruz.” dedi.
“ÇOBANLAR HASTANESİNİ 10 YATAKLI HALE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Çobanlar Hastanesinin sadece ilçeye değil, Kocaöz, Sülümenli, Işıklar ve Gebeceler’den gelen hastalara da hizmet verdiğini söyleyen Belediye Başkanı Ali Altuntaş ise, “Hastanemizin 10 yataklı hale gelmesi çok yerinde bir karar olacaktır.” ifadelerini kullandı. Milletvekili Özkaya, bu konuda gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirterek, “Çobanlarlı hemşerilerimizin bu sorununu en kısa zamanda çözmek istiyoruz.” diye konuştu.
“ÖZELLEŞTİRİLEN FABRİKALARDA SORUN VARSA ANINDA MÜDAHİL OLURUZ”
Afyon Şeker fabrikasının özelleştirme kapsamına son anda alındığını belirten Özkaya, “Fabrikamız, ülkemizin en verimli fabrikaları arasındaydı, özelleştirmede de en yüksek fiyattan satılan fabrikalar arasındadır. Özelleştirme konusunda çiftçimizin aleyhine kararlar alınır, mağdur edilirse ya da vatandaşımıza sıkıntı çıkaracak uygulamalar yapılırsa, anında müdahil oluruz.” şeklinde konuştu.
“HAŞHAŞ ÜRETİCİSİNİN HER ZAMAN YANINDA YER ALDIK”
Haşhaş eken üreticiye her zaman destek olduklarını, haşhaş üreticisinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Özkaya, 30 Ekim’e kadar başvuru yapan bütün üreticilerin sorunsuz ekim yapacaklarını bildirdi. Milletvekili Özkaya, daha sonra tekstil fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu.
Çobanlar İlçesi’nin ardından Kocaöz Beldesi’nde incelemelerde bulanan Ali Özkaya, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak’tan beldenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti