• Haberler
  • Genel
  • Özel yurt müdürlerine seminer – Kocatepe Gazetesi

Özel yurt müdürlerine seminer – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar özel yurt müdürlerine, Milli Eğitim Bakanlığı yöneticileri tarafından hizmet içi eğitim semineri veriliyor Özel Öğrenci Yurtlar Yönetmeliği'nin 46. Maddesine göre Özel Yurt Müdürü olarak çalışanlara verilmesi gereken hizmetiçi eğitim semineri, Rehberlik ve Araştırma Merkezi salonu ile Afyon Lisesi salonunda verilmeye başlandı. Seminerin açılış programına MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Şube Müdürleri Ethem Metin [&hellip]

Özel yurt müdürlerine seminer

Afyonkarahisar özel yurt müdürlerine, Milli Eğitim Bakanlığı yöneticileri tarafından hizmet içi eğitim semineri veriliyor

Özel Öğrenci Yurtlar Yönetmeliği’nin 46. Maddesine göre Özel Yurt Müdürü olarak çalışanlara verilmesi gereken hizmetiçi eğitim semineri, Rehberlik ve Araştırma Merkezi salonu ile Afyon Lisesi salonunda verilmeye başlandı. Seminerin açılış programına MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Şube Müdürleri Ethem Metin Alp ve Vahit Kebelioğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal ve özel yurt müdürleri katıldı.
Yapılan açılış konuşmalarında, Bakanlık Temsilcileri seminerin önemini dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise; özel yurtların sadece barınılan, beslenilen mekânlar olmadığını, eğitimin bir parçası olduğunu, yurt yönetiminin öğrencilerin eğitimine doğrudan ya da dolaylı yönden destek vermeleri gerektiğini ifade etti.
18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seminere ilimizden 109, çevre illerden 9 olmak üzere toplam 118 Özel yurt müdürü katıldı. Seminerde; Özel Yurt Yönetmeliğinin değişen maddeleri, özel yurtlardaki uygulamalar, özel yurt yönetiminin görev ve sorumlulukları, öğrenci velileriyle yapılacak sözleşmeler, yurt işleyişi ile ilgili karşılıklı bilgi paylaşımları yapılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme