Özel Teknik Kolej'de karne heyecanı

Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji bünyesinde öğrenim gören 250 öğrencisi, karne heyecanı yaşadı Eğitim öğretim yılı başında açılan OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji'nde karne heyecanı yaşandı. 250 öğrencisiyle eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji okul idaresi tarafından düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü İbrahim Çakal, yorucu ama bir o [&hellip]

Özel Teknik Kolej’de karne heyecanı

Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji bünyesinde öğrenim gören 250 öğrencisi, karne heyecanı yaşadı

Eğitim öğretim yılı başında açılan OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde karne heyecanı yaşandı. 250 öğrencisiyle eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji okul idaresi tarafından düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü İbrahim Çakal, yorucu ama bir o kadar da keyifli bir 4 ayı geride bıraktıklarını, bu süre zarfında öğrencilerin okula adaptasyonu ve derslerindeki başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Türkiye genelindeki 12 Özel Teknik Kolejden bir tanesi olduklarını ve ilk eğitim öğretim yılının yarıyıl döneminde 90 öğrenciye teşekkür 10 öğrenciye de takdir belgesi verdiklerinin altını çizerek başarılı öğrenciler topluluğuna sahip olduklarının altını çizen Okul Müdürü İbrahim Çakal, okuldaki tutumları, derslerdeki başarıları ve örnek davranışlarından dolayı 10 öğrenciye de onur belgesi takdim ettiklerini ifade etti. Başarılı öğrencilere belgelerini Okul kurucuları Önder Artuk, işadamı İsmail Palalı ve öğretmenleri takdim etti.
2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısında derslerdeki başarısı ile ön plana çıkan ve ders notlartındaki başarısıyla OSB RahmiyeSare Palalı Teknik Koleji’nin okul birincisi olan Zehra Ölmez’i Okul idaresi adına Okul Müdürü İbrahim Çakal ödüllendirdi. Ölmez’e ödülünü takdim ederken düşüncelerini paylaşan Okul Müdürü İbrahim Çakal; “Hem kaderine, hem geleceğine yazı yazmaya, imza atmaya vesile olsun” diyerek bir kalem seti armağan etti. Tören sonrasında öğrenciler karnelerini almanın sevinciyle okuldan ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme