Özel Sporculara Özel Antrenmanlar

Afyonkarahisar’da özel sporcular için düzenlenen “Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında sporcular, spor salonlarında antrenman yapıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, her çarşamba günü özel sporcular, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Spor Salonuna giderek çeşitli branşlarda antrenman yapıyor. Proje kapsamında, otizm, down sendromu, işitme ve zihinsel engelliliğe sahip sporcular, atletizm ve masa tenisi branşlarında antrenman yapıyor.

Proje kapsamında, sporculara antrenmanların yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleniyor. Çalışmalara katılmak isteyen vatandaşlar e-devlet üzerinden spor bilgi sistemine girerek kurs başvurusu yapabiliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, projenin özel sporcular için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Proje kapsamında, özel sporcularımızı sporla buluşturuyoruz. Bu sayede, hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerini sağlıyorlar. Ayrıca, sosyal ve kültürel etkinliklere de katılıyorlar. Bu etkinlikler sayesinde, sosyalleşmeleri ve hayata daha sıkı bağlanmaları sağlanıyor” dedi.

Bakmadan Geçme