• Haberler
  • Genel
  • Özel Sporcular Samsun yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Özel Sporcular Samsun yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Samsun’da yapılacak olan Türkiye Özel Sporcular Basketbol Bölge Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan da 8 Özel Sporcu katılacak 22-24 Ekim tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Türkiye Özel Sporcular Basketbol Bölge Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan da katılım olacak. Şampiyonaya Özel Sporcular Federasyonu İl Temsilcisi Hanife Yılmaz idaresinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Sultan Erkan’ın antrenörlüğünde 8 sporcu katılacak. [&hellip]

Özel Sporcular Samsun yolcusu

Samsun’da yapılacak olan Türkiye Özel Sporcular Basketbol Bölge Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan da 8 Özel Sporcu katılacak

22-24 Ekim tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Türkiye Özel Sporcular Basketbol Bölge Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan da katılım olacak. Şampiyonaya Özel Sporcular Federasyonu İl Temsilcisi Hanife Yılmaz idaresinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Sultan Erkan’ın antrenörlüğünde 8 sporcu katılacak. Afyonkarahisar’ı temsil edecek sporcular Razaman Koç, Taha Bayraktar, Ahmet Faruk Özcan, Süleyman Çetinkaya, Hüseyin Saka, Mahmut Başak, Beytullah Söğüt ve Umut Eröz’den oluşuyor.
Her gün sabah saatlerinde antrenman yapan Özel Sporcular maçlara motive oldu. Bu turnuvadan başarıyla döneceklerini belirten Özel Sporcular Afyonkarahisar’ı Samsun’da en iyi şekilde temsil edeceklerini aktardı. Yaz boyu idmanlarını sürüdürdüklerini söyleyen Özel Sporcular bu turnuvayı beklediklerini de kaydetti.
Özel Sporcular Federasyonu İl Temsilcisi Hanife Yılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Sultan Erkan yaptıkları açıklamada Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme