• Haberler
  • Spor
  • Özel Sporcular İtalya yolunda – Kocatepe Gazetesi

Özel Sporcular İtalya yolunda – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı Özel Sporcu Mevlüt Şen, Adana'da yapılan Atletizm Türkiye Şampiyonası Disk Atmada Türkiye üçüncüsü ve 200 metre koşuda Türkiye dördüncüsü olmuştu. Yine Özel Sporcu Münevvere Yılmaz Gülle Atma ve 800 metrede Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmişti.Aldıkları bu derecelerden sonra sporcular Temmuz ayında İtalya'da yapılacak olan Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Gençlik Hizmetleri [&hellip]

Afyonkarahisarlı Özel Sporcu Mevlüt Şen, Adana’da yapılan Atletizm Türkiye Şampiyonası Disk Atmada Türkiye üçüncüsü ve 200 metre koşuda Türkiye dördüncüsü olmuştu. Yine Özel Sporcu Münevvere Yılmaz Gülle Atma ve 800 metrede Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma girmişti.
Aldıkları bu derecelerden sonra sporcular Temmuz ayında İtalya’da yapılacak olan Down Sendromlular Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Oğuz Özavar, “Bu gururu yaşattıkları için sporcularımızı tebrik ediyorum. Başta İl Müdürümüz Dr. Yunus Tortop olmak üzere tüm il müdürlüğümüz personeline desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesine kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme