Özel sektör ekonominin büyük çarkı

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, özel sektör temsilcileri ile biraraya geldi. Çetinkaya, özel sektörün ekonominin büyük çarklarından biri olduğunu dile getirdi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Özel Park Hastanesi, Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi ve Özel Park Hastanesi karşısında bulanan eczaneleri ziyaret etti.ÖZEL SEKTÖRÜN ŞEHRE KATKISI BÜYÜKİlk olarak Özel [&hellip]

Özel sektör ekonominin büyük çarkı

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, özel sektör temsilcileri ile biraraya geldi. Çetinkaya, özel sektörün ekonominin büyük çarklarından biri olduğunu dile getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Özel Park Hastanesi, Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi ve Özel Park Hastanesi karşısında bulanan eczaneleri ziyaret etti.
ÖZEL SEKTÖRÜN
ŞEHRE KATKISI BÜYÜK
İlk olarak Özel Park Hastanesi’ni ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek tarafından karşılandı. Çalışmaları hakkında Fatih Çetinkaya’ya bilgiler veren Hastane Müdürü Tunçbilek, Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi. Özel Park Hastanesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Çetinkaya ise, özel sektörün Afyonkarahisar’daki faaliyetlerinin şehir ekonomisine katkısının göz ardı edilemeyeceğini söyledi.
ÖZDİLEK AVM AFYONLULARIN UĞRAK MEKANI
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve beraberindeki partililer daha sonra Özel Park Hastanesi karşısında bulunan eczaneleri ziyaret etti. Burada da eczacılarla çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Çetinkaya son olarak Afyonkarahisar Özdilek Alış Veriş Merkezi’ni ziyaret etti.
Özelik AVM’nin Afyonkarahisarlıların uğrak mekanı olduğunu belirten Çetinkaya, “Özdilek AVM Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin hem alışverişlerini yaptıkları hemde günün yorgunluğunu attıkları bir alışveriş merkezi. Özdilek’in de Afyonkarahisar ekonomisine katkısı göz ardı edilimez.”dedi.
Afyonkarahisar Özdilek AVM yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirlerken Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar dilediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme