Özel Park Sağlık Koleji muhtarları ağırladı

Kahvaltı sonrası konuşan Park Sağlık Koleji Koordinatörü Fesih Aktaş, 'Okulumuz kuşkusuz hem eğitim kadrosu olarak hem de fiziki şartları olarak bölgenin açık ara en iyi sağlık kolejidir' dedi.'DENEYİMLİ ÖĞRETMENLERİMİZLE İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ÖĞRETİMEDEVAM EDİYORUZ'Özel Park Sağlık Koleji'nin öncelikli hedefinin vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu kaydeden Aktaş, 'Vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştirmek yeni [&hellip]

Kahvaltı sonrası konuşan Park Sağlık Koleji Koordinatörü Fesih Aktaş, “Okulumuz kuşkusuz hem eğitim kadrosu olarak hem de fiziki şartları olarak bölgenin açık ara en iyi sağlık kolejidir” dedi.
“DENEYİMLİ ÖĞRETMENLERİMİZLE
 İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE EĞİTİM ÖĞRETİME
DEVAM EDİYORUZ”
Özel Park Sağlık Koleji’nin öncelikli hedefinin vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu kaydeden Aktaş, “Vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştirmek yeni toplum ve dünya düzeninde çok önemlidir. Dolayısıyla önceliğimiz mesleki eğitim ve branş eğitimlerinden önce bilinçli vatanseverler yetiştirmektir. Bölgemizdeki en deneyimli öğretmenlerle istikrarlı bir şekilde eğitim ve öğretime devam ediyoruz. Öğrencimize, vermiş olduğumuz müfredat eğitiminin yanında, hafta sonu kurslarımız, etütlerimiz ve ilave dersler ile üniversite ve Kamu Personeli Seçme sınavlarına da hazırlıyoruz.  Ayrıca işletmemiz bünyesinde hizmet veren iki hastanemizde çalışan birçok hekimlerimiz ile öğrencilerimizi sık sık buluşturup hekimlerimizin tecrübelerini ve desteklerini alıyoruz. Okulumuzdan her yıl mezun verdiğimiz öğrencilerimizin bir kısmını da isterlerse hastanelerimizde istihdam ediyoruz. Hastanelerimizde sağlık çalışanı ihtiyacı olduğunda mezunlarımız ile gideriyoruz. Dolayısıyla mezunlarımıza istihdam imkânı sunma noktasında da önemli bir kurumuz. Okulumuzun ana binasında 200’ün üzerinde öğrenciye barınma imkânı sunan, banyosu, tuvaleti içerde ikişer kişilik odalı yurdumuz bulunmaktadır. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında yurdumuzda yatılı kalacak öğrenci sayısı yaklaşık 130 civarında olacaktır. Akşam etütlerine dilerlerse gündüzlü öğrencilerimiz de katılabiliyor. Ayrıca siz değerli muhtarlarımıza yaklaşmakta olan yerel seçimlerde başarılar diliyorum.” dedi.
Programda söz alan Hamidiye Mahallesi Muhtarı Kadir Karataş ise, “Okul müdürümüz Zehra hanım benim iki kızımı da yetiştiren muazzam bir eğitimcidir. Kızlarımın mesleki eğitimlerini Zehra Hanım vermişti. Şimdi iki kızım da çalıştıkları kurumlarda söz sahibi oldular. Bu başarı aynı zamanda Zehra hanımındır. Kendisinin Park Sağlık Koleji’nde görev yaptığını bilmiyordum. Fakat burada karşılaşınca çok mutlu oldum. Ben eminim ki Zehra hanım geçmişten bu yana gösterdiği başarıları Park Sağlık Koleji’nde de artırarak devam ettiriyordur. Kendisine yetiştirdiği öğrenciler adına ve biz muhtarları ağırladıkları için Park Sağlık Koleji yönetimine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özkan’da tüm muhtarlar adına Park Sağlık Koleji’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı için yönetime teşekkür etti.

Bakmadan Geçme