• Haberler
  • Siyaset
  • Özel okulların şehrin dışında olması tesadüf değil

Özel okulların şehrin dışında olması tesadüf değil

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan'ın gündeminde eğitim ve memurların sorunları vardı. Eğitim konusunda öğrencilerin uyuşturucu ve buna benzer zararlı alışkanlıklara bulaşmamaları için özel okulların yerleşkelerinin şehir merkezi dışına alındığına dikkat çeken Kocacan, buradaki asıl amacın donanımlı eğitim ve öğretim binalarının olması gerektiğini söyledi.  'TESADÜF OLAMAZ'Bu durumun tesadüf olmayacağını söyleyen Kocacan, 'Özel okulların merkez yerleşim yerlerinde [&hellip]

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın gündeminde eğitim ve memurların sorunları vardı. Eğitim konusunda öğrencilerin uyuşturucu ve buna benzer zararlı alışkanlıklara bulaşmamaları için özel okulların yerleşkelerinin şehir merkezi dışına alındığına dikkat çeken Kocacan, buradaki asıl amacın donanımlı eğitim ve öğretim binalarının olması gerektiğini söyledi.  
“TESADÜF OLAMAZ”
Bu durumun tesadüf olmayacağını söyleyen Kocacan, “Özel okulların merkez yerleşim yerlerinde değil şehir dışı çevre yolu üzerinde kurulması tesadüfü olmasa gerek. Bizimde söyleyeceğimiz ilimiz içinde olan eğitim yuvalarının okul kampüsleri haline dönüştürülmesi, kampüste öğrencilerin belirli bir alanda tutularak günümüzün en sıkıntılı hali olan uyuşturucu, kötü alışkanlık edinimlerinin önüne geçmek, donanımlı eğitim ve öğretim binaları oluşturmak amaçlı taşınma sağlanmalıdır.”

Bakmadan Geçme