Özel İdare’de Genel Sekreter kim olacak?

30 Mart yerel seçimlerinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne asaleten kimin atanacağı da merak konusu olmaya başladı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Hakkı Demirsoy’un görevden ayrılmasının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atama yapılması için 30 Mart’taki yerel seçimler beklendi. Demirsoy’un ardından göreve getirilen Recep Oyur’un il yöneticileri ile uyumlu bir şekilde çalıştığı [&hellip]

Özel İdare'de Genel Sekreter kim olacak?

30 Mart yerel seçimlerinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne asaleten kimin atanacağı da merak konusu olmaya başladı

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Hakkı Demirsoy’un görevden ayrılmasının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atama yapılması için 30 Mart’taki yerel seçimler beklendi. Demirsoy’un ardından göreve getirilen Recep Oyur’un il yöneticileri ile uyumlu bir şekilde çalıştığı belirtiliyor.
ÖZGÜR VE BALCI
ÜZERİNDE DURULMUŞTU
Bu süreçte, ismi Genel Sekreterlik’le anılan Mustafa Tarlacı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Özel Kalem Müdürü oldu. Adı Genel Sekreterlik’le birlikte anılan Karayolları 31’inci Şube Şefi Yalçın Özgür’ün ise güçlü adaylar arasında olduğu öne sürülüyor. Eskişehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Yusuf Balcı’nın da bu konuda adı geçmiş, ancak net bir açıklama yapılmamıştı.
SÜRPRİZ BİR İSİM
İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Okumuş’un da Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun Özel Kalemi görevini üstlenmesi ile “Genel Sekreter kim olacak” sorusu gündeme geldi. Öte yandan, Sivil Savunma Müdürlüğü’nde görevli İbrahim Önder’in de İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği için bu süreçte hazırlık yaptığı iddia ediliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme