Özel İdare ile DSİ ortak proje yapacak

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının 4’üncü birleşimi yapıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in yurtdışında olması dolayısıyla toplantıyı İGM Başkanvekili Selçuk Çirkin yönetti. Toplantıda görüşülen gündem maddeleri arasında, İl Özel İdaresi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalanması ve ortak proje üretmesi de görüşüldü.GELECEK AYLARDA GÖRÜŞÜLECEKAfyonkarahisar İl Özel İdaresi ile Devlet Su [&hellip]

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının 4’üncü birleşimi yapıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in yurtdışında olması dolayısıyla toplantıyı İGM Başkanvekili Selçuk Çirkin yönetti. Toplantıda görüşülen gündem maddeleri arasında, İl Özel İdaresi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalanması ve ortak proje üretmesi de görüşüldü.
GELECEK AYLARDA GÖRÜŞÜLECEK
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü arasındaki atıksu toplama ve arıtma işiyle ilgili olarak uygulama projeleri ve inşaatlarının yapılması için hazırlanan protokol taslağının imzalanması talebinin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile görüşmelerin devam ettiği için gelecek aylarda değerlendirilmesi uygun görüldü.
SİVİLLERE 20, KAMU GÖREVLİLERİNE
15 LİRA
Toplantıda Emirdağ, Çay, Sandıklı ve Dinar ilçelerinde İl Özel İdaresi’ne ait Bakım Evleri’nin bir günlük konaklama bedelleri de belirlendi. Buna göre Bakım Evleri’nde sivil vatandaşların konaklama ücreti 20, kamu görevlilerinin konaklama bedeli 15 lira oldu.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme