• Haberler
  • Genel
  • Özel Güvenlik Daire Başkanından Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Özel Güvenlik Daire Başkanından Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanı H. Yusuf Karababa, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti Afyonkarahisar Korel Termal Otelde yapılan ve 81 İl'in Özel Güvenlik Şube Müdürlerinin katıldığı seminerin kapanış töreni için Afyonkarahisar'a gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanı H. Yusuf Karababa, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli'nin [&hellip]

Özel Güvenlik Daire Başkanından Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanı H. Yusuf Karababa, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Afyonkarahisar Korel Termal Otelde yapılan ve 81 İl’in Özel Güvenlik Şube Müdürlerinin katıldığı seminerin kapanış töreni için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanı H. Yusuf Karababa, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulundu.
İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Özel Güvenlik Daire Başkanı H. Yusuf Karababa, Afyonkarahisar’da yapılan Özel Güvenlik Şube Müdürlerine verilen seminer hakkında bilgiler verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme