• Haberler
  • Genel
  • Özel Anafen İlköğretim Okulu’ndan kan bağışı kampanyası

Özel Anafen İlköğretim Okulu’ndan kan bağışı kampanyası

Özel Anafen İlköğretim Okulu Kızılay etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi Özel Anafen İlköğretim Okulu Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında bir ilke daha imza atarak Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman'ı ve Kızılay Kan Merkezi Ekibini okullarına davet etti. Dr. Kubilay Akman öğrencilere insan vücudu, kanın yapısı, kan grupları ve kan vermenin önemi hakkında [&hellip]

Özel Anafen İlköğretim Okulu'ndan kan bağışı kampanyası

Özel Anafen İlköğretim Okulu Kızılay etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi

Özel Anafen İlköğretim Okulu Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında bir ilke daha imza atarak Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman’ı ve Kızılay Kan Merkezi Ekibini okullarına davet etti.
Dr. Kubilay Akman öğrencilere insan vücudu, kanın yapısı, kan grupları ve kan vermenin önemi hakkında bilinçlendirme semineri verdi.
Afyonkarahisar’dan gelen Kızılay ekibi Özel Anafen İlköğretim Okulu’nda kan bağışı standı kurarak öğretmen ve velilerinin katılımı ile kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışı kampanyasını Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan ve eşi Fatma Canatan , İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir Sıtkı Özaydın ve Derviş Özçal ile çok sayıda öğrenci velisi kan vererek desteklediler.
Okul Müdürü Süleyman Bilican, “Kızılay Haftası çerçevesinde yapılan seminer ve Kan Bağışı kampanyası çok güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu. Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi müdürü Dr. Kubilay Akman’a bizlere güzel bir hayır yapma şansı tanıdıkları için öncelikle teşekkür ediyorum. Seminer ve kan verme kampanyası ile öğrencilerimiz artık daha duyarlı ve bilinçli bir vatandaş haline geldiler” dedi.
Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Kubilay Akman ise, “Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi olarak Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulu’nda düzenlediğimiz kan bağışı kampanyası çok verimli geçti. Bu vesile ile okul yönetimine ve kan bağışında bulunan insanlara teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bakmadan Geçme