Özdilek'ten Sevgililer Günü'ne özel koleksiyon

Özdilek Ev Tekstili, içinizi ısıtacak renk ve desenlere sahip Sevgililer Günü'ne özel koleksiyonuyla 14 Şubat'ın sıcak havasını yaşam alanlarıyla buluşturuyor. Koleksiyonda, Özdilek 14 Şubat Nevresim Takımı, Sevgi Bornoz Seti ve First Company kadın pijama takımları yer alıyor.TASARIMIN TEMASI 'SEVGİ'Koleksiyonda yer alan ürünlerin üzerlerinde 'sevgi' temalı tasarımlar yer aldı. Afyonkarahisar Özdilek AVM'den yapılan açıklamada şöyle denildi: [&hellip]

Özdilek Ev Tekstili, içinizi ısıtacak renk ve desenlere sahip Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonuyla 14 Şubat’ın sıcak havasını yaşam alanlarıyla buluşturuyor. Koleksiyonda, Özdilek 14 Şubat Nevresim Takımı, Sevgi Bornoz Seti ve First Company kadın pijama takımları yer alıyor.
TASARIMIN TEMASI “SEVGİ”
Koleksiyonda yer alan ürünlerin üzerlerinde “sevgi” temalı tasarımlar yer aldı. Afyonkarahisar Özdilek AVM’den yapılan açıklamada şöyle denildi: “Üzerinde şubat ayının günlerinin yer aldığı nevresim ve pijama takımlarının tasarımında, sevmek, kucaklamak ve öpmek gibi sevgiye dair anlamlar taşıyan xoxo simgesi de ön plana çıkıyor. Nevresim ve pijama takımlarında aynı deseni kullanan Özdilek ve First Company ev modasını yeniden şekillendiriyor. Kırmızı kalplerle işlenen bornoz takımı da koleksiyonun tamamlayıcısı oluyor.”
ÖZEL BİR HEDİYE ALTERNATİFİ OLUŞTURDUK
Sevgililer günü için özel hazırlanan koleksiyonun fiyatları hakkında şu açıklama yapıldı: “Özdilek Sevgililer Günü koleksiyonu, yatak odalarına yenilik getirmenin ötesinde, canlı kırmızı tonuyla yaşam alanlarınıza sıcak bir görünüm de kazandırıyor. Özdilek Ev Tekstili koleksiyonu, Sevgililer Günü hediye alışverişinde sevgiliniz, eşiniz veya tüm sevdikleriniz için özel bir hediye alternatifi olarak ön plana çıkıyor.”

Bakmadan Geçme