Özdilek'ten Sevgililer Günü'ne özel koleksiyon

Özdilek Ev Tekstili, Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı koleksiyonunu, reklam filmiyle tanıtıyor. Koleksiyonda, Özdilek Fall in Love Nevresim Takımı ve First Company Sevgililer Günü'ne özel pijama takımları bulunuyor   Ev modasını yakından takip ederek yaşam alanlarında yenilik yapmak isteyenler için özel günlerde konsept tasarım çalışmaları yapan Özdilek Ev Tekstili, bu kez 14 Şubat temalı [&hellip]

Özdilek Ev Tekstili, Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı koleksiyonunu, reklam filmiyle tanıtıyor. Koleksiyonda, Özdilek Fall in Love Nevresim Takımı ve First Company Sevgililer Günü’ne özel pijama takımları bulunuyor

Ev modasını yakından takip ederek yaşam alanlarında yenilik yapmak isteyenler için özel günlerde konsept tasarım çalışmaları yapan Özdilek Ev Tekstili, bu kez 14 Şubat temalı nevresim takımını kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Sevgi, sevgili ve aşka dair kelimelerin farklı dillerdeki anlatımlarının yer aldığı tasarım; minik kalpler, siyah, beyaz ve kırmızı renklerin yakaladığı uyumla yaşam alanlarına romantik bir ambiyans sağlıyor. Çift taraflı kullanılabilen nevresim hem Sevgililer Günü için çok özel hem de günlük kullanım için ideal bir ürün oluyor. Bununla birlikte aynı özel desenle tasarlanan First Companypijama takımları, yaşam alanlarında uyum yakalamak isteyen stil sahibi hanımlar için hazırlanan özel serisiyle sunuluyor.
Reklam filminin gösterimiyle birlikte ÖzdilekEv Tekstili mağazalarında ve Özdilekteyim.com çevrim içi alışveriş sitesinde satışa sunulmaya başlayacak. Özdilek Fall in Love Nevresim Takımı ve First Company Sevgililer Günü’ne özel pijama takımları, sevgisini bir gün değil her gün göstermek isteyenler için şık birer alternatif oluyor.
Özdilek Fall in Love Çift Kişilik Nevresim Takımı Kırmızı 249,95 TL, First Company Sevgililer Günü’ne Özel Kadın Pijama Takımı 149,90 TL, First Company Sevgililer Günü’ne Özel Kadın Pijama Takımı 99,90 TL’den satışa sunuluyor.

Bakmadan Geçme