Özdilek'ten özel insanlara özel etkinlik

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmli çocukları misafir eden Özdilek, onlar için özel bir etkinlik hazırladı.'GURUR DUYUYORUZ'Öğretmenleri eşliğinde Özdilek'e gelen çocuklar, alışveriş merkezini gezerek Game Factory oyun alanında gönüllerince eğlendi. Özel eğitim alan çocukların keyifli bir gün geçirmesine vesile olan Özdilek Afyonkarahisar [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmli çocukları misafir eden Özdilek, onlar için özel bir etkinlik hazırladı.
“GURUR DUYUYORUZ”
Öğretmenleri eşliğinde Özdilek’e gelen çocuklar, alışveriş merkezini gezerek Game Factory oyun alanında gönüllerince eğlendi. Özel eğitim alan çocukların keyifli bir gün geçirmesine vesile olan Özdilek Afyonkarahisar yönetimi, böyle bir misafirliğe ev sahipliği yapıyor olmanın gurur verici olduğunu söyledi. Otizmli çocuklarla birlikte Özdilek Afyonkarahisar’a gelen kurum yöneticileri, otizimli çocukların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla çıktıkları bu yolda kendilerine destek olan ve farkındalık oluşturan Özdilek Afyonkarahisar’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme