• Haberler
  • Genel
  • Özdilek'ten kitap şenliği – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'ten kitap şenliği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'daki 19. yılını geçtiğimiz hafta sonu yapılan etkinliklerle kutlayan Özdilek Alışveriş Merkezi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor 25 Nisan’da başlayan ve 3 Mayıs'a kadar sürecek olan Kitap Şenliği'nde kitapseverlerle ünlü yazarlar buluşacak. Kitap Şenliği kapsamında yazar Sinan Yağmur, kitaplarını imzalayarak söyleşi yaptı. Özdilek Alışveriş Merkezi'nde başlayan Kitap Şenliği'ne Sinan Yağmur damgasını vurdu. Dün sevenlerinin [&hellip]

Özdilek’ten kitap şenliği

Afyonkarahisar’daki 19. yılını geçtiğimiz hafta sonu yapılan etkinliklerle kutlayan
Özdilek Alışveriş Merkezi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor

25 Nisan’da başlayan ve 3 Mayıs’a kadar sürecek olan Kitap Şenliği’nde kitapseverlerle ünlü yazarlar buluşacak. Kitap Şenliği kapsamında yazar Sinan Yağmur, kitaplarını imzalayarak söyleşi yaptı.
Özdilek Alışveriş Merkezi’nde başlayan Kitap Şenliği’ne Sinan Yağmur damgasını vurdu. Dün sevenlerinin kitaplarını imzalayan Yazar, Afyonkarahisarlılardan büyük ilgi gördü. Çok sayıda kişi kitabını imzalatabilmek için uzayan kuyrukta sırada bekledi. Yazar Sinan Yağmur, imza gününde yaptığı konuşmada, Özdilek Alışveriş Merkezi’nin kültürel etkinliklere ve kitap okuyucularına sağladığı olanaklardan dolayı teşekkür etti. Yağmur’a günün anlam ve önemini gösteren hediyeyi Özdilek AVM Müdürü Fatih Günsel verdi.
Özdilek AVM Müdürü Günsel, Özdilek olarak toplumsal ve sosyal projelere önem verdiklerini belirterek, “Burayı sadece alışveriş merkezi olarak değil, sosyal bir yaşam alanı olarak görüyoruz. Kültürel ve sosyal etkinliklere mümkün oldukca yer veriyoruz. Amacımız Afyonkarahisar’ın toplumsal ve kültürel hayatına katkıda bulunabilmek” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme