• Haberler
  • Genel
  • Özdilek'ten çocuklara özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'ten çocuklara özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Özdilek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel kampanyalar başlattı Özdilek'te 22-26 Nisan tarihleri arasında, tüm oyuncaklar ve çocuk kitaplarında 1 alana 1 bedava. Ayrıca bisiklet ve çocuk giyim reyonlarından tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 23 lira indirim kuponu verilecek.Çocuklara sevgiyi ifade etmek için birbirinden şık yüzlerce hediye Özdilek [&hellip]

Özdilek’ten çocuklara özel kampanya

Özdilek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara özel kampanyalar başlattı

Özdilek’te 22-26 Nisan tarihleri arasında, tüm oyuncaklar ve çocuk kitaplarında 1 alana 1 bedava. Ayrıca bisiklet ve çocuk giyim reyonlarından tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 23 lira indirim kuponu verilecek.
Çocuklara sevgiyi ifade etmek için birbirinden şık yüzlerce hediye Özdilek Alışveriş Merkezi’nde müşterileri bekleyecek. Özdilek’te her bütçeye uygun, farklı alternatiflerden oluşan birbirinden güzel hediye seçeneklerinin bulunabileceği belirtildi. Özdilek’te bay-bayan giyimden, ayakkabıya; mutfak gereçlerinden, ev aksesuarlarına; küçük ev aletlerinden, göz kamaştıran dekoratif ürünlere kadar aranın her şey bulunabilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme