• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’ten Çoban’a: İstifa ediniz – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’ten Çoban’a: İstifa ediniz – Kocatepe Gazetesi

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyon’a sahip çıkmadığını söyledi. Özdilek, Çoban’a “İstifa ediniz” dedi Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yüklendi. Özdilek, “Sizler, eski adı şehremini olan belediye başkanı olarak sizin emanetinize verdiğimiz Afyonumuzun gelecek kuşaklara nefes alacakları [&hellip]

Özdilek'ten Çoban'a: İstifa ediniz

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın Afyon’a sahip çıkmadığını söyledi. Özdilek, Çoban’a “İstifa ediniz” dedi

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yüklendi. Özdilek, “Sizler, eski adı şehremini olan belediye başkanı olarak sizin emanetinize verdiğimiz Afyonumuzun gelecek kuşaklara nefes alacakları 455 dönümlük Stadyumumuz ile 10 dönümlük Müze alanımız ve eski Otogara AVM yapımına müsaade edip esnafımızın boynunu bükmeyiniz. İnşallah sizlerin de bu yerlerde hisseniz yoktur.Havaalanımıza da sahip çıkmayıp 3000 gencimize iş imkânı sağlayamadığınız gibi 30 milyar dolarlık da Afyonumuzu ekonomik değer kaybına uğrattınız. Sizler, siyasete teslim oldunuz. Afyonumuza sahip çıkmadınız ve geleceğini de düşünmeden Afyonumuzun geleceğini de sattınız. İstifa ediniz” dedi.
DEPREME YÖNELİK ÇALIŞMA YOK
Afyonkarahisar’da depreme yönelik hiçbir çalışmanın olmadığını aktaran Özdilek, “Sayın Başkan, gelecekte olası Afyon da olacak bir depremle ilgili hiçbir çalışmanız yok. İnsanlarımız öldüğünde kader, alın yazısı diyeceksiniz. Başkanım, sizler Afyonumuz’da deprem nedeni ile ilk yardım ve çadır kentler için kullanacağımız 455 dönümlük stadyumuz ve 10 dönümlük Müzemizin TOKİ’ye devrinde seyirci kaldığınız gibi bir de meclisinizden karar çıkarttınız” diye konuştu.
SEÇMENLERE SESLENDİ
Afyonkarahisarlı seçmenlere de seslenen Özdilek, “Sizler, Atatürkçü, tarikatçı, cemaatçi, sağcı, solcu, o partili, bu partili olabilirsiniz. Hiçbir hemşerimin dinine, ibadetine, ticaretine ve yaşamına müdahale etmeden özgür bir ortamda ve aldığınız nefesin kıymetini bilecek ve yaşadığınız farkında olacak şekilde tüm hemşerilerimi kucaklayıp, hepinizin başkanı olacağım ve Afyonumuzu gözü dönmüş rantçılardan kurtaracağım” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme