Özdilek'ten anlamlı ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyon AVM, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla Kocatepe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştiren Özdilek AVM, burada çocukların keyifli vakit geçirmesine vesile oldu. Gerçekleştirilen anlamlı ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verildi.Özdilek'in okul ziyaretinden büyük memnuniyet duyan engelli çocuklar, kendilerini ziyarete gelen yöneticilerle boyama yapıp oyunlar [&hellip]

Özdilek Afyon AVM, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla Kocatepe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Özdilek AVM, burada çocukların keyifli vakit geçirmesine vesile oldu. Gerçekleştirilen anlamlı ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Özdilek’in okul ziyaretinden büyük memnuniyet duyan engelli çocuklar, kendilerini ziyarete gelen yöneticilerle boyama yapıp oyunlar oynadı. Çocuklar, verilen hediyeleri büyük bir heyecanla açarak günün keyfini çıkardı.Bedensel ve zihinsel engelleri bulunan bireylerin hoşça vakit geçirdikleri ziyaret sırasında çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu.
Okul Müdürü Durmuş Dağdelen, Özdilek Afyon AVM’ye duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, çocukların bu tür sosyal aktivitelerle topluma kazandırılabileceğini belirtti. Özdilek Afyon AVM yöneticileri, “duygularda engel yoktur” anlayışıyla çocukların unutulmaz bir gün geçirmesine olanak sağladı.

Bakmadan Geçme