Özdilek'ten 2022'ye çek kampanyası

Özdilek AVM'de yeni yıla özel kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, ev tekstili alışverişi yapan kullanıcılar 50 TL hediye çeki kazanacak   27 Aralık 2021 ve 2 Ocak 2022 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri, hipermarketleri, departman mağazaları ve ev tekstili mağazalarında geçerli olacak kampanya başlıyor. Yeni yıla sayılı günler kala Özdilek, bu yılda [&hellip]

Özdilek AVM’de yeni yıla özel kampanya kapsamında 500 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, ev tekstili
alışverişi yapan kullanıcılar 50 TL hediye çeki kazanacak

27 Aralık 2021 ve 2 Ocak 2022 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri, hipermarketleri, departman mağazaları ve ev tekstili mağazalarında geçerli olacak kampanya başlıyor.
Yeni yıla sayılı günler kala Özdilek, bu yılda keyifli hediye seçeneklerini kullanıcıları için sunmaya devam ediyor. Kullanıcılar yerli ve yabancı onlarca marka arasından seçilen hediyeyi satın alabilecek. Aynı zamanda 50 TL’lik indirim çeki 16 Aralık 2022 tarihine kadar yapılacak giyim, ayakkabı ve ev tekstili alışverişlerinde kullanılabilecek. Fark oluşturmak isteyen kadınlar ve erkekler için birbirinden farklı giyim ve ayakkabı seçenekleri Özdilek’te beğeniye sunuluyor. Tarz tamamlayacak seçimler ve unutulmaz anlara imza atacak hediyeler, kalite ve uygun fiyat avantajıyla yeni yıl alışverişlerinde Özdileklerde. 27 Aralık 2021 ve 2 Ocak 2022 tarihleri arasında tüm Özdilekler’de geçerli olacak çek kampanyası, aynı tarihler arasında Özdilekteyim’de de ziyaretçilerini bekliyor. 500 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, ev tekstili alışverişlerine anında 50 TL indirim fırsatını Özdilek misafirlerini bekliyor.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme