• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’ten 11. “Cumhuriyet Çocukları” resim yarışması

Özdilek’ten 11. “Cumhuriyet Çocukları” resim yarışması

Özdilek Alışveriş Merkezleri'nin Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla bu yıl 11. kez düzenleyeceği “Cumhuriyet Çocukları” konulu resim yarışmasına başvurular başladı Afyonkarahisar merkez, ilçe ilkokulları ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği çocukların gözüyle Cumhuriyet yönetimi, Cumhuriyet bayramı coşkusu, çocukların Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi temalarının işlenmesi amaçlanıyor. Öğrenciler resim çalışmalarını yarım tabaka ve A3 [&hellip]

Özdilek'ten 11. "Cumhuriyet Çocukları" resim yarışması

Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıldönümü dolayısıyla bu yıl 11. kez düzenleyeceği “Cumhuriyet Çocukları” konulu resim yarışmasına başvurular başladı

Afyonkarahisar merkez, ilçe ilkokulları ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada; Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği çocukların gözüyle Cumhuriyet yönetimi, Cumhuriyet bayramı coşkusu, çocukların Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi temalarının işlenmesi amaçlanıyor.
Öğrenciler resim çalışmalarını yarım tabaka ve A3 resim kağıtlarına pastel, guaj, akrilik, sulu boya, karışık teknik, kolaj vb. şekillerde çalışabilecekler. Her öğrencinin istediği sayıda resim ile katılabileceği yarışmaya, resimlerin arka yüzüne adı-soyadı, adresi, telefonu, doğum tarihi, okulun adının yazılması gerekiyor. Yarışmada; birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü sınıflar için 1. olana 400 TL, ikinciye 250 TL, üçüncüye 100 TL Özdilek AVM’de kullanılmak üzere alışveriş çeki ödül olarak verilecek.
Beşinci, altıncı, yedinci ve sekizinci sınıflar için; Birinciye 400 TL, ikinciye 250 TL, üçüncüye 100 TL Özdilek AVM’ de kullanılmak üzere alışveriş çeki ödül olarak verilecek. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 22 Ekim Çarşamba. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme