• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek'te Zafer coşkusu yaşanacak – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'te Zafer coşkusu yaşanacak – Kocatepe Gazetesi

'Zaferin Başkenti' olan Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı dolayısıyla Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi'nde Kurtuluş Savaşı'nın manevi atmosferi yaşatılacak. Zaferin kazanıldığı topraklarda hizmet vermekten gurur duyan Özdilek Afyonkarahisar AVM bu özel günü Zeybek gösterileri ile taçlandıracak.Özdilek Afyonkarahisar AVM özel gün ve haftalara olan duyarlılığı ile misafirlerinden takdir topluyor. Her fırsatta toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan kültürel [&hellip]

“Zaferin Başkenti” olan Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yılı dolayısıyla Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi’nde Kurtuluş Savaşı’nın manevi atmosferi yaşatılacak. Zaferin kazanıldığı topraklarda hizmet vermekten gurur duyan Özdilek Afyonkarahisar AVM bu özel günü Zeybek gösterileri ile taçlandıracak.
Özdilek Afyonkarahisar AVM özel gün ve haftalara olan duyarlılığı ile misafirlerinden takdir topluyor. Her fırsatta toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan kültürel etkinliklerle misafirlerine keyifli vakit geçirme imkanı sağlayan Özdilek, bu hafta sonu da Zeybek gösterileri ile Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunu kutlamayı planlıyor. 27 Ağustos Pazar günü saat 14.00/16.00/18.00’de üç seans olarak yapılacak gösteriler ücretsiz olarak izlenebilecek. Ayrıca Özdilek Afyonkarahisar AVM misafirlerine Türk Bayrakları hediye edilecek.

Bakmadan Geçme