• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te yılbaşı heyecanı başladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te yılbaşı heyecanı başladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yılbaşı hediyeleri, reyonlardaki yerini aldı Özdilek mağazalarında müşterilerin beğenisine sunulan rengarenk şamdanlardan vazolara, tablodan biblolara, dekoratif saatlerden mumlara, birbirinden güzel kışlık takım elbiselerinden deri monta, gömlekten trikoya, aktif spor giyimden geceliğe, klasik ayakkabıdan spor ayakkabıya, rengarenk ve kışın soğuk gecelerinde insanın içini sımsıcak tutacak ürünler yüzde 50'ye varan indirimlerle sizleri bekliyor. MİLLİ [&hellip]

Özdilek'te yılbaşı heyecanı başladı

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yılbaşı hediyeleri, reyonlardaki yerini aldı

Özdilek mağazalarında müşterilerin beğenisine sunulan rengarenk şamdanlardan vazolara, tablodan biblolara, dekoratif saatlerden mumlara, birbirinden güzel kışlık takım elbiselerinden deri monta, gömlekten trikoya, aktif spor giyimden geceliğe, klasik ayakkabıdan spor ayakkabıya, rengarenk ve kışın soğuk gecelerinde insanın içini sımsıcak tutacak ürünler yüzde 50’ye varan indirimlerle sizleri bekliyor.
MİLLİ PİYANGO BİLETİ HEDİYE
Market bölümünde satışasunulan yılbaşı sepetleri, yılbaşı kutlamalarının vazgeçilmezi ve bereketi simgeleyen rengarenk sepetler, dikkat çekiyor. Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi’nden yapılacak her 150 YTL ve üzeri alışverişlere bir adet Milli Piyango Çeyrek Bileti hediye edilecek.
ÇOCUKLAR VE AİLELERİ İÇİN
Yılbaşı Etkinlikleri etkinliklerine ilişkin konuşan Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Nihat Günsel, “21 Aralık ve 28 Aralık Cumartesi Günleri Saat 16’da hazırladığımız etkinlik programında Sihirbaz gösterilerinden Palyaço eşliğinde danslara, Yüz Boyamadan Maskotlara kadar çocukların eğlenebileceği bir ortam hazırlamaya çalıştık. Gelecek olan tüm çocukların keyifli vakit geçireceğinden eminiz. Her zaman olduğu gibi yılbaşı etkinliklerinde de çocuklar eğlencenin tadına varırken alışveriş yapan aileleri de Özdilek’te olmanın ayrıcalığını yaşayacak” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme