• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te renkli kutlama – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te renkli kutlama – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu ile işbirliği içinde 23 Nisan’ı kutladı Özdilek Alışveriş Merkezi, 23 Nisanı çeşitli etkinliklerle kutladı. Etkinliklere katılım oldukça yoğundu. Kutlamalar Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumunun dans gösterileriyle başladı. İllüzyonist İbrahim Oral'ın gösterileri ile renk kattığı etkinlikte, palyaço ve maskotlar etkinliğe katılan çocukların yüzlerini boyadı. Programın sonunda çocuklara bayrak, [&hellip]

Özdilek'te renkli kutlama

Özdilek Alışveriş Merkezi, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumu ile işbirliği içinde 23 Nisan’ı kutladı

Özdilek Alışveriş Merkezi, 23 Nisanı çeşitli etkinliklerle kutladı. Etkinliklere katılım oldukça yoğundu. Kutlamalar Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Kurumunun dans gösterileriyle başladı. İllüzyonist İbrahim Oral’ın gösterileri ile renk kattığı etkinlikte, palyaço ve maskotlar etkinliğe katılan çocukların yüzlerini boyadı. Programın sonunda çocuklara bayrak, balon dağıtıldı.
GÖSTERİLER BEĞENİ TOPLADI
Etkinlikte öğrenciler; Kafkas Gösterisi, Bardak Ritim Gösterisi, Semazen Gösterisi, Modern Dans ve Darbuka Ritim gösterilerini sergilediler. Özellikle çocukların yeteneklerine hayran kaldıklarını belirten İşletme Müdürü Nihat Günsel, Hoca Ahmet Yesevi ilköğretim kurumu öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.
ÖZDİLEK’E TEŞEKKÜR
Hoca Ahmet Yesevi ilköğretim kurumu Müdürü Ayhan Balbay, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezinde sunmuş olduğumuz gösterilere desteklerinden dolayı Özdilek Alışveriş Merkezi Yöneticilerine teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin sergilediği etkinlikler eğlenceli eğitici ve ilgi çekici oldu” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme