• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek’te Ramazan heyecanı yaşanacak – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te Ramazan heyecanı yaşanacak – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi, her bütçeye uygun erzak paketlerinden İftar menülerine, geleneksel Ramazan gösterilerinden sürpriz hediye ve ikramlarına kadar her ayrıntıyı planladı. Sevdiklerine Ramazan alışverişi için imkân tanımak isteyen Özdilek misafirleri, Hediye Kartlar ile en güzel hediyeyi seçmiş olacak. Özdilek'in birbirinden şık ve güzel tasarımlara sahip Hediye Kartları, Ramazan ayının en anlamlı hediyesi olacak. Sevdikleri Ramazan [&hellip]

Özdilek Alışveriş Merkezi, her bütçeye uygun erzak paketlerinden İftar menülerine, geleneksel Ramazan gösterilerinden sürpriz hediye ve ikramlarına kadar her ayrıntıyı planladı. Sevdiklerine Ramazan alışverişi için imkân tanımak isteyen Özdilek misafirleri, Hediye Kartlar ile en güzel hediyeyi seçmiş olacak. Özdilek’in birbirinden şık ve güzel tasarımlara sahip Hediye Kartları, Ramazan ayının en anlamlı hediyesi olacak. Sevdikleri Ramazan alışverişini gönüllerince yapsın isteyenler, farklı alternatifler düşünmeden hediye kartları Özdilek’ten edinebilecekler.
ERZAKLAR SATIŞA SUNULDU
Ramazan ayında birbirinden uygun fiyatlarla erzak paketleri de satışa sunulmaya başladı. Her bütçeye uygun ve geniş ürün yelpazesine sahip olan erzak paketlerinin fiyatları 36,90 TL’den başlayan fiyatlarla beğeniye sunuldu. Ayrıca Ramazan’da nezih bir ortamda iftar yapmak isteyenlerin tercihi bu yıl da Safahat Lokantası olacak.

Bakmadan Geçme