Özdilek’te Ramazan eğlencesi bir başka

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca misafirlerine haftasonlarında eğlenceli dakikalar yaşatıyor Özdilek AVM Afyonkarahisar'da Ramazan Ayının 2’nci haftasında da etkinliklerini sürdürdü. Bu haftaki programda Semazen, Aşuk-Maşuk, Yöresel Halk Oyunlarının yanı sıra seyirlik gösteriler çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi çekti. Etkinlikleri izlemek için birçok Afyonkarahisarlı ve yol müşterilerinin Özdilek AVM giriş bölümünü doldurdu. Gösteriler boyunca [&hellip]

Özdilek'te Ramazan eğlencesi bir başka

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca misafirlerine haftasonlarında eğlenceli dakikalar yaşatıyor

Özdilek AVM Afyonkarahisar’da Ramazan Ayının 2’nci haftasında da etkinliklerini sürdürdü. Bu haftaki programda Semazen, Aşuk-Maşuk, Yöresel Halk Oyunlarının yanı sıra seyirlik gösteriler çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi çekti.
Etkinlikleri izlemek için birçok Afyonkarahisarlı ve yol müşterilerinin Özdilek AVM giriş bölümünü doldurdu. Gösteriler boyunca izleyenlere ramazanın geleneği olan ramazan şerbeti dağıtılmaya devam edildi. İftarla birlikte başlayan fasıl dinletisi restoran bölümünde oruçlarını açan müşteriler tarafından beğeniyle karşılandı.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme