• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te Panayır Günleri yeniden başladı

Özdilek’te Panayır Günleri yeniden başladı

Afyon'un gözde alışveriş merkezi Özdilek'te Panayır Günleri yoğun ilgi üzerine birkez daha başladı 17 Şubat'a kadar devam edecek olan panayır günlerinde Taze gıda ürünleri, temizlik, oyuncak, kişisel bakım ürünleri, mutfak eşyalarına kadar yüzlerce ürün 1,2 ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Ayrıca 16 Mart 2011 tarihe kadar özdilek süpermarketinde farklı günlerde ve tek seferde [&hellip]

Özdilek'te Panayır Günleri yeniden başladı

Afyon’un gözde alışveriş merkezi Özdilek’te Panayır Günleri yoğun ilgi üzerine birkez daha başladı

17 Şubat’a kadar devam edecek olan panayır günlerinde Taze gıda ürünleri, temizlik, oyuncak, kişisel bakım ürünleri, mutfak eşyalarına kadar yüzlerce ürün 1,2 ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Ayrıca 16 Mart 2011 tarihe kadar özdilek süpermarketinde farklı günlerde ve tek seferde 75 TL ve üzeri alışverişe 30 TL Axess chip-para hediye edilecek.
Türkiye’nin ISO 9000 Kalite belgesine sahip ilk perakende kuruluşu olan ve “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti”ni benimseyen Özdilek, müşterileriyle kurduğu bu duygusal bağı, taviz vermediği kalite, müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişim ve çalışanından müşterilerine kadar hissettirdiği dürüstlük çerçevesinde sürdürüyor.

Bakmadan Geçme