Özdilek'te kadınlara karanfil – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM, özel günleri aktivitesiz geçirmiyor. Özdilek, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birbirinden cazip indirimler ve kampanyalar hazırladı. Hanımların en çok tercih ettiği markalar, en uygun fiyatlarla 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel olarak beğeniye sunuldu.Aksesuardan dekoratif ürünlere, küçük ev aletlerinden kozmetiğe, parfümlerden cilt bakım ürünlerine kadar birçok ürün kadınlar gününe özel kampanyalı [&hellip]

Özdilek AVM, özel günleri aktivitesiz geçirmiyor. Özdilek, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birbirinden cazip indirimler ve kampanyalar hazırladı. Hanımların en çok tercih ettiği markalar, en uygun fiyatlarla 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel olarak beğeniye sunuldu.
Aksesuardan dekoratif ürünlere, küçük ev aletlerinden kozmetiğe, parfümlerden cilt bakım ürünlerine kadar birçok ürün kadınlar gününe özel kampanyalı fiyatları beğeniye sunuldu. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan Özdilek AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirlerine jest yaptı. AVM’ye gelen hanımlara karanfiller hediye edildi.

Bakmadan Geçme