• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te hesaplı alışveriş başladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te hesaplı alışveriş başladı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi'nde hesaplı alışveriş günleri başladı 14-27 Ağustos 2014 tarihleri arasında sürdürülecek panayır günlerinde taze gıda ürünlerinden temizliğe, oyuncaktan kişisel bakım ürünlerine, temel tüketim ürünlerinden mutfak eşyalarına kadar yüzlerce ürün 1 TL, 2 TL ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Özdilek marketlerinden World Kart ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri [&hellip]

Özdilek'te hesaplı alışveriş başladı

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi’nde hesaplı alışveriş günleri başladı

14-27 Ağustos 2014 tarihleri arasında sürdürülecek panayır günlerinde taze gıda ürünlerinden temizliğe, oyuncaktan kişisel bakım ürünlerine, temel tüketim ürünlerinden mutfak eşyalarına kadar yüzlerce ürün 1 TL, 2 TL ve 5 TL gibi fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.
Özdilek marketlerinden World Kart ile tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL Worldpuan, hediye. Ayrıca Özdilek mağazalarında World karta özel giyim ve tekstil alışverişlerinde 8 taksit imkanı sunuluyor. Özdilek’te giyim ürünlerinde de yaz indirimi uygulanıyor.
43’ÜNCÜ YILA BÜYÜK HEDİYELER
Öte yandan 28 Mayıs -9 Ekim tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com’dan aynı gün ve tek seferde yapılacak her 75 TL ve katları alışverişlerde 3 adet BMW 3.16i Sedan, 43 adet iPhone 5s 16GB, 43 adet iPadAir 16GB wifi+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50”) LedTv kazanma şansını yakalanıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme