• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te hediye çarkı anneler için dönecek

Özdilek’te hediye çarkı anneler için dönecek

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel birçok etkinlik ve kampanya düzelenecek Afyonkarahisar Özdilek AVM’de Anneler Günü düzenlenecek etkinlikler kutlanacak. Özdilek’te Anneler Günü’nde yapılacak 100 TL ve üzeri tekstil ve gıda dışı alışverişlerde hediye çarkından sürpriz hediyeler kazanma fırsatının yanı sıra, tek seferde yapacalacak 150 TL ve üzeri giyim ve tekstil alışverişlerinde ise 15 TL [&hellip]

Özdilek'te hediye çarkı anneler için dönecek

Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel birçok etkinlik ve kampanya düzelenecek

Afyonkarahisar Özdilek AVM’de Anneler Günü düzenlenecek etkinlikler kutlanacak. Özdilek’te Anneler Günü’nde yapılacak 100 TL ve üzeri tekstil ve gıda dışı alışverişlerde hediye çarkından sürpriz hediyeler kazanma fırsatının yanı sıra, tek seferde yapacalacak 150 TL ve üzeri giyim ve tekstil alışverişlerinde ise 15 TL indirim kuponu hediye edilecek.
Anneler Günü’ne özel olarak Özdilek AVM’de her bütçeye uygun, farklı alternatiflerden oluşan birbirinden şık hediye seçenekleride müşterilerin beğenisine sunulacak.
Sadece özel günlerde değil yılın her günü avantajlı ve kaliteli alışveriş imkanı sunduklarını belirten Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel, kaliteli ve avantajlı alışverişin yanında sundukları indirim çekleri ve hediyelerle Özdilek’te alışverişi daha keyifli hale getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme