• Haberler
  • Genel
  • Özdilek'te etkinlik bitmiyor – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'te etkinlik bitmiyor – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM Afyonkarahisar Mağazası yılın son günlerinde hafta sonu etkinlikleri ile ilgi çekmeyi sürdürüyor Özdilek AVM'de düzenlenen hafta sonu etkinliğinde müzikli eğlencelerde kukla oyunu, sihirbaz gösterileri, ve diğer seyirlik oyunlarda, çocuklar eğlenceli anlar yaşadılar. Yetenek sizsiniz yarı finalistlerinden İllüzyonist İbrahim Oral muhteşem gösterileriyle küçüklerin olduğu kadar büyüklerinde ilgisini çekti.YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER VAR Özdilek AVM [&hellip]

Özdilek’te etkinlik bitmiyor

Özdilek AVM Afyonkarahisar Mağazası yılın son günlerinde hafta sonu etkinlikleri ile ilgi çekmeyi sürdürüyor

Özdilek AVM’de düzenlenen hafta sonu etkinliğinde müzikli eğlencelerde; kukla oyunu, sihirbaz gösterileri, ve diğer seyirlik oyunlarda, çocuklar eğlenceli anlar yaşadılar. Yetenek sizsiniz yarı finalistlerinden İllüzyonist İbrahim Oral muhteşem gösterileriyle küçüklerin olduğu kadar büyüklerinde ilgisini çekti.
YÜZDE 50’YE
VARAN İNDİRİMLER VAR
Özdilek AVM Afyonkarahisar İşletme Müdürü Nihat Günsel, çocukların hafta sonlarını eğitici ve eğlenceli aktivitelerle geçirmesini amaçladıklarını kaydetti. Günsel; “Çocukların ve ailelerinin işletmemizden mutlu ayrılması en büyük mutluluğumuzdur. Bu yılın son haftalarında etkinliklerimize devam ediyoruz. 2015 Yılında da sürprizlerimiz olacak. Tüketiciye kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Özdilek Alışveriş Merkezleri, sonbaharın kendini kışa bıraktığı şu günlerde beklenen kış indirimi kampanyasını 5 Aralık itibariyle başlatmış durumda. Cazip fiyatların yanı sıra gelen müşterilere sıcakkanlı ve güler yüzlü davranan personeliyle alışverişleri keyfe dönüştüren Özdilek, kış indiriminde, Sabri Özel, Vakko, Loft, Lee Cooper, Jack & Jones, Ekol, Selen, Nike, Adidas, Bambi gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra daha birçok markada yüzde 50’ye varan indirimlerde ürünler alıcılarını bekliyor.” dedi.
SON MODA KIYAFETLER
BEĞENİYE SUNULDU
Sonbahar – Kış modasına uygun olarak bayan giyimlerinin; haki, mor, bordo, lacivert ve kırmızı renklerde triko elbiseler, desenli taytlar, örme kazaklar ve tüylü yeleklerden oluştuğunu aktaran Nihat Günsel; “Erkek giyimde ise lacivert ve siyah tonlarında blazer ceketler, oduncu gömlekler, kalın örme kazaklar, kaşe kabanlar ve jean pantolonlar öne çıkıyor. Banka kampanyalarına da önem veren Özdilek’te World’e özel toplam 300 TL ve üzeri tek çekim market alışverişlerinde 30 TL Worldpuan hediye ediliyor.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme