• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek'te çocukların sağlığı düşünülüyor – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'te çocukların sağlığı düşünülüyor – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk bilinciyle misafirlerine faydalı olacak her türlü aktiviteye kapılarını açıyor.  Her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek AVM, ürün ve hizmet kalitesiyle olduğu kadar sosyal ve kültürel aktiviteleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Özdilek AVM'de çocuklara yönelik ağız [&hellip]

Özdilek Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk bilinciyle misafirlerine faydalı olacak her türlü aktiviteye kapılarını açıyor.  Her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek AVM, ürün ve hizmet kalitesiyle olduğu kadar sosyal ve kültürel aktiviteleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. 21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Özdilek AVM’de çocuklara yönelik ağız ve diş taraması yapıldı. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen diş hekimlerinin yürüttüğü taramalar sırasında açılan stant ile misafirler bilgilendirildi. Çocuklara çeşitli hediyelerin verildiği organizasyona yoğun ilgi oldu. Özdilek misafirleri, ücretsiz olarak yapılan taramalar ve bilgilendirmeler dolayısıyla Özdilek yönetimine teşekkür etti.
FAHRİ DİŞ HEKİMİ
SERTİFİKASI VERİLDİ
Ağız ve diş taraması yapan diş hekimleri, çocukları ağız bakımı konusunda bilgilendirdi. Sağlıklı dişler için yapılması gerekenlerin anlatıldığı etkinlikte, misafirlere önemli bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtıldı. Ayrıca diş bakımı hakkında bilgilendirilen çocuklara Fahri Diş Hekimi Sertifikası verildi. Hekim önlüğü giyerek sertifika alan minikler, aileleri ile birlikte fotoğraf çektirdi. Özdilek yönetimi, topluma fayda sağlayan aktiviteler için kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek bu tür organizasyonların devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme