• Haberler
  • Genel
  • Özdilek’te çevre dostu söyleşi – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te çevre dostu söyleşi – Kocatepe Gazetesi

Çevre Haftası dolayısıyla Özdilek Alışveriş Merkezi’nde çevre hakkında söyleşi düzenlendi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi Afyon Evi’nde İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden görevli çalışanlar bilgilendirmek amaçlı çevre söyleşisi gerçekleştirdi.Afyon Doğa Sporları Kulübü ve Afyon PAB Kulübü’nün üyelerinin katıldığı söyleşide çevre sorunları görüşüldü. Afyonkarahisar'daki çevre sorunları, çevre çalışmaları, temiz bir çevrenin nasıl gerçekleştirebileceği [&hellip]

Özdilek'te çevre dostu söyleşi

Çevre Haftası dolayısıyla Özdilek Alışveriş Merkezi’nde çevre hakkında söyleşi düzenlendi

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi Afyon Evi’nde İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden görevli çalışanlar bilgilendirmek amaçlı çevre söyleşisi gerçekleştirdi.
Afyon Doğa Sporları Kulübü ve Afyon PAB Kulübü’nün üyelerinin katıldığı söyleşide çevre sorunları görüşüldü. Afyonkarahisar’daki çevre sorunları, çevre çalışmaları, temiz bir çevrenin nasıl gerçekleştirebileceği ve çevre çalışmalarının daha başarılı olması için neler yapılabileceği konuları ele alındı. Sohbet havasında geçen söyleşide karşılıklı tecrübe ve deneyimler aktarıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme