• Haberler
  • Gündem
  • Özdilek’te Çanakkale hatıraları sergilendi – Kocatepe Gazetesi

Özdilek’te Çanakkale hatıraları sergilendi – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına tarihe ışık tutacak bir etkinlikle farkındalık oluşturdu. Çanakkale Savaşı'ndan günümüze kadar ulaşan hatıralar canlanarak 25-26 Mart tarihlerinde Özdilek'te sergilendi. 2 gün boyunca ziyaretçilere açık kalan gezici müze, Çanakkale Savaşı'nın tarihi önemini bir kez daha hatırlattı.18 Mart'ta işletmeye gelen misafirlerini Türk bayrakları ve [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına tarihe ışık tutacak bir etkinlikle farkındalık oluşturdu. Çanakkale Savaşı’ndan günümüze kadar ulaşan hatıralar canlanarak 25-26 Mart tarihlerinde Özdilek’te sergilendi. 2 gün boyunca ziyaretçilere açık kalan gezici müze, Çanakkale Savaşı’nın tarihi önemini bir kez daha hatırlattı.
18 Mart’ta işletmeye gelen misafirlerini Türk bayrakları ve Çanakkale müzikleri ile karşılayan Özdilek Afyonkarahisar AVM, 25-26 Mart’ta da Çanakkale Savaşı’nın tarihi izlerini yansıtan eserleri sergiledi. Özdilek Afyonkarahisar AVM’de dönemin izlerini taşıyan eserleri gören ziyaretçiler duygu dolu anlar yaşadı. Gezici müze etkinliği sırasında şehitlerimizin anısına ziyaretçilere buğday çorbası ikram edildi.
ALTINTAŞ BİLGİLENDİRDİ
Geçtiğimiz yıllarda da aynı hassasiyeti gösteren Özdilek Afyonkarahisar AVM, zaferin 103. yılında da Çanakkale Zaferi’nin izlerini yerinde inceleyemeyenler için kültürel anlamda büyük bir adım attı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Altıntaş, ziyaretçileri Çanakkale Savaşı dönemi hakkında bilgilendirdi. Sergiyi ziyaret eden misafirler, Çanakkale Müzesi Anı Defteri’ne duygularını yansıttı. Özdilek’e duyarlılığından dolayı teşekkür eden ziyaretçiler, Çanakkale şehitlerinin nezdinde tüm şehitlerimizi minnetle andı.

Bakmadan Geçme