Özdilek’te Bayram gibi bir Ramazan

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan Şenlikleri ile misafirlerini mutlu etti Ramazan ayı boyunca iftardan sonra farklı programlar ve eğlenceli yarışmalar düzenleyen Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki Ramazan etkinlikleri hafta sonu itibariyle görkemli bir geceyle son buldu.Ramazan etkinliklerinin son haftasında Semazen gösterisi Aşuk-Maşuk, Hacivat Karagöz ve diğer seyirlik oyunları izlemeye gelenler Özdilek'ten mutlu bir tebessümle ayrıldı. Gösteriler boyunca izleyenlere [&hellip]

Özdilek'te Bayram gibi bir Ramazan

Özdilek Alışveriş Merkezi, Ramazan Şenlikleri ile misafirlerini mutlu etti

Ramazan ayı boyunca iftardan sonra farklı programlar ve eğlenceli yarışmalar düzenleyen Özdilek Alışveriş Merkezi’ndeki Ramazan etkinlikleri hafta sonu itibariyle görkemli bir geceyle son buldu.
Ramazan etkinliklerinin son haftasında Semazen gösterisi Aşuk-Maşuk, Hacivat Karagöz ve diğer seyirlik oyunları izlemeye gelenler Özdilek’ten mutlu bir tebessümle ayrıldı.
Gösteriler boyunca izleyenlere Osmanlı mutfağının önemli içeceği Ramazan şerbeti dağıtıldı.
İftarla birlikte başlayan fasıl dinletisi restoran bölümünde oruçlarını açan müşteriler tarafından beğeniyle karşılandı.
Özdilek İşletme Müdürü Nihat Günsel bayram tadında bir Ramazan geçirdiklerini belirterek, Afyonkarahisar halkına düzenlenen ramazan etkinliklerine gösterdikleri yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme