• Haberler
  • Genel
  • Özdilek'te 29 Ekim kutlandı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek'te 29 Ekim kutlandı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Cumhuriyeti'nin 92'nci yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Özdilek Alışveriş Merkezi'nde de coşkuya kutlandı Özdilek Avm'ye gelen müşteriler, Cumhuriyet'in 92'nciyaşını Greenboxfotoğraf etkinliği ile kutladı. İşletme aktivite alanına kurulan yeşil perde önünde fotoğraf çektiren müşteriler, Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede yer alma gururunu yaşadı. Müşteriler etkinliğe yoğun ilgi gösterirken fotoğraflarını ellerine aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadı. [&hellip]

Özdilek’te 29 Ekim kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’nci yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Özdilek Alışveriş Merkezi’nde de coşkuya kutlandı

Özdilek Avm’ye gelen müşteriler, Cumhuriyet’in 92’nciyaşını Greenboxfotoğraf etkinliği ile kutladı. İşletme aktivite alanına kurulan yeşil perde önünde fotoğraf çektiren müşteriler, Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede yer alma gururunu yaşadı. Müşteriler etkinliğe yoğun ilgi gösterirken fotoğraflarını ellerine aldıklarında büyük şaşkınlık yaşadı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siyah beyaz fotoğraflarında kendilerini gören müşteriler, bu duyguları kendilerine yaşattığı için Özdilek Alışveriş Merkezi’ne teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet’in 92’nci yıl coşkusunu işletmede yaşatan Özdilek Alışveriş Merkezi, müşterilerine Türk Bayrağı ve balonlar dağıtıp işletme içerisinde çeşitli marşlar çalarak manevi atmosfere katkı sağladı. Müşteriler, böylesine özel bir günde anlamlı bir organizasyon yapan Özdilek’e teşekkür ederek Atatürk ile aynı karede yer almak için yeşil perde önünde sıraya girdi.
Organizasyon dolayısıyla takdir toplayan Özdilek Avm Müdürü Nihat Günsel, Özdilek’in insanların gözünde ürün ve hizmet kalitesi ile vazgeçilmez bir marka haline geldiğini belirterek Greenboxfotoğraf etkinliği hakkında bilgi verdi. Günsel, “Profesyonel bir ekip eşliğinde yeşil bir fon önünde çekilen fotoğrafların işlendikten sonraki halleri müşterilerimizi hem memnun etti hem de şaşırttı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlanması için biz de üzerimize düşeni yaptık. 92’nci yılımızı kutladığımız bu günde müşterilerimiz etkinliğimize yoğun ilgi gösterdi. Bizleri takdirle karşılayan ve iyi dileklerini bizlerle paylaşan müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile vatan uğruna can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımızı ifade ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme